d

Mavi Patisserie

Over ons Patisserie & desserts

j
Maria Vitoria Mattoso

HET verhaalBrazilië

Mavi Patisserie is een onderneming van chef-kok Maria Vitoria Mattoso. De meest lekkere patisserie en desserts komen uit de keuken van Mavi. Ze studeerde aan de IBMR Universiteit in Brazilië, waarna ze in drie verschillende landen haar kennis verbreed en verdiept heeft.

Mavi heeft zich gespecialiseerd in gezond gebak. Haar producten zijn gluten- en lactosevrij en zonder toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen. Zoetigheid, puur natuur! Door natuurlijke ingrediënten te gebruiken en de wensen van haar klanten af te stemmen op haar producten, is er voor iedereen zoetigheid.

Mavi’s droom is dat elke klant zich uniek en gewaardeerd voelt bij het ontvangen van een product van Mavi Patisserie!

Rio De Janeiro

Geschiedenis2013

Onze reis begon in 2013 in Rio De Janeiro, Brazilië, toen Mavi de studie Gastronomie (IBMR – Laureate International University) startte. In de eerste maand van haar studie had ze al het idee om haar eigen bedrijf te starten. Ze wilde met haar passie voor gezond gebak andere mensen blij maken en zo was Mavi Patisserie geboren!

Het allereerste product was een Organic brownie. Hiermee kwam Mavi Patisserie bij evenementen en lag de populaire brownie in verschillende winkels, restaurants en sportscholen door heel Rio de Janeiro. Wekelijks vers geleverd.
In 2015 is Mavi in Playa del Carmen, Mexico, terechtgekomen. Mavi breidde haar culinaire kunsten samen met haar beste vriend uit en verkocht met veel succes haar populaire Braziliaanse gebak.

In 2016 verhuist Mavi naar Utrecht, Nederland, waar zij haar bedrijf heeft voortgezet. Inmiddels is Mavi Patisserie gegroeid en zijn er mooie samenwerkingen tot stand gekomen. Mavi maakt haar gebak en desserts voor o.a. restaurant Claar, heeft elke woensdag haar pop-up healthy pastry in restaurant BijBram en levert aan scholen van de KSU scholengemeenschap.

j

Meet the team

Emma

Chef kok

Emma

De beste plant based chef- kok vanuit Le Corb en Bleu! Emma verrast wekelijks onze gasten in het Pop-Up café met heerlijke vegetarische opties.

Mavi

Chef-kok | Oprichtster

Mavi

Het creatieve brein achter Mavi Patisserie en maakster van alle prachtige producten.

Tinha

Sales | Communicatie

Tinha

De schakel tussen creatie en verkoop d.m.v. netwerken, verbinden en communicatie.

Camilla Groen

Creatief | chocolatier

Camilla

Ontwikkelaar chocoladeproducten voor Mavi Patisserie

Top
Translate »